logo

AKTUALITY

zpet

zpět

Šťastný nový školní rok 2024/2025

2024-08-30 18:42:48

Vážení rodiče, milí žáci.

V pondělí 2. 9. 2024 se těšíme na setkání v novém školním roce.

Všichni se setkají ve svých kmenových třídách. Žáci 6. tříd vyhledají své jméno v seznamech na dveřích, nebojte - nenecháme Vás bloudit - II. stupeň a 5.B je od šaten doleva a po schodech dolů, I. stupeň je od šaten doprava a po schodech nahoru.

Prvňáčci v doprovodu svých rodičů půjdou do své třídy, kde se přivítáme i s panem místostarostou a obdržíte všechny potřebné informace od paní učitelky i paní vychovatelky. Parádní aktovku vezměte s sebou – určitě se bude hodit nejen ve fotokoutku před školou.

Přejeme Vám, aby nový školní rok byl radostný, prožitý ve zdraví a bezpečí, bohatý na objevování, přátelství a zážitky, plný chuti k učení a k přijímání nových výzev.
Stejně jako v loňském roce prosíme, abyste využívali pro závoz dětí do školy především záliv před školou a zjednodušili tak dopravní situaci u hlavního vchodu. Bezpečnost na přechodech před školou podpoří Městská policie Letohrad. Pokud potřebujete parkovat vozidlo, využijte parkoviště na náměstí nebo níže na Bečvárně (docházková vzdálenost, 5 min.).

Těšíme se na vzájemnou spolupráci a setkávání na akcích školy.

Mezi první setkání bude patřit třídní schůzka 2. - 9. ročníků v úterý 10. 9. 2024 a také tradiční akce Běháme pro… ve čtvrtek 12. 9. 2024. Letos se na ni obzvláště těšíme – poběží se totiž pro naši školu. Přijďte se proběhnout nebo projít pro sebe i pro dobrou věc. Podrobnější informace podají třídní učitelé.

Za kolektiv ZŠ Letohrad

Ivana Veselá

Další články

instagram facebook bakalari outlook